6.12.2008

Datarock

İki tane hafiften deli arkadaş müzik yapmaya kalkışmış, ortaya da bu çıkmış. Güzel diye geçiştirmeyi haketmeyen bir grup bu. Biraz rock, biraz pop, biraz elektronik, biraz punk, biraz da hardcore var müziklerinde, yani ortaya karışık tadında birşeyler yapmışlar. Norveçli bu grubun şimdiye kadar 2005'te çıkan tek albümleri var ki albümün adı da grupla aynı.
Bundan sonra başka albüm çıkarırlar mı, yoksa tek albümlük bir grup mu bilmiyorum ama hala dağılmayıp işlerini yaptıklarını biliyorum, umarım yakın zamanda yeni bir albüm gelir. Fa-Fa-Fa en sevdiğim şarkıları ama albümdeki herşey dinlemeye değer, durduk yere insanı eğlendirebiliyorlar. Bu arkadaşları genelde fotoğraflarda da görülen kırmızı eşofmanlarla görüyoruz ki Badi Ekrem'den sonra kırmızı eşofman konusunda şahsımı teşvik eden ikinci unsurdur bunlar.
Grubu dinledikten sonra öğrendim ki o çok beğendiğim Fa-Fa-Fa isimli şarkı FIFA, NHL ve NBA Lıve'ın 2008 versiyonlarında yer almış. Bir de The Sims 2 kullanılarak Fa-Fa-Fa için klip çekilmiş onu da video paylaşım sitelerinde izleyebilir meraklananlar.

Kırmızı eşofman demişken, Badi Ekrem de demişken.. Bir sonraki postun konusu belli oldu galiba..

Hiç yorum yok:

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO