5.05.2008

şampiyo...


evet artık şampiyonluğa 1 harf 1 maç 1 puan 1 hafta kadar yakın galatasaray.. ligin en az gol yiyen 2 takımının maçından tam 8 gol çıktı.. helal olsun finale yakıştı gerçekten..

aslında tam ortada giden bir maç olarak başladı.. gol olsa olsa son 20 dakika biri hata yaparsa gelir dedim.. song çok geç o abi dedi taktı kendi kalesine golü.. oyunun şeklide değişti tabi..

galatasaray önce oyunun kontrolünü ele aldı sonra yüklenmeye başladı inceden sivas kalesine.. sabrinin şutu direkte patladı dönen topu ayhan auta atıp gol sinyallerini vermeye başlamıştı sivasta.. gençlerbirliğin gol haberide gelince 1 gol atalım yeter havası oluştu herkeste ama 2 tane çizgiden çıkarılan topla 1-2 önde kapattı galatasaray ilk yarıyı.. arda yine tekmelikleri tam olarak açamadı 2 goldede.. yazık lan.. bi üstüne gitmeyin şu adamın golden sonra..

ikinci yarı şut çekmeyen sivas 2-2 yaptı skoru.. önce aykut topa çıkmadı,sonra hakan balta uzaklaştıramadı,sonra yine aykutun ayağı kaydı ve gol oldu..

ilginçtir ayhanın golunde evde maçı izleyen 5 kişiden 3 tanesi scholes diye bağırdı giriş şekilleri pek benzemesede ilk benimde aklıma o geldi. bülent uygun biraz kameralara oynamaya başlamışken sivas 3-3 yaptı yaydan gelen şutla.. sonrası arda.. sonrası kral..

kendi evinde 3 büyüklere 0 çeken sivas 3.lük mücadelesine kaldı.. şampiyonluk hayalleride yarınlara..

Hiç yorum yok:

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO