23.04.2008

Sabri Fiorentina'ya ???

Geri dönüşte bunu yazacağımı söylemiştim ve öyle de oluyor şu an. Galatasaraylıların çoğunda şampiyonluk yarışının yanında başka bir mutluluk verici olay var, Sabri'nin Fiorentina'ya gitme ihtimali. Sabri gidiyormuş, izliyorlarmış dedikleri zaman kim bu talihsiz takım diye dalga geçerken basınımızdan öğrendik ki Fiorentina tarafından izleniyormuş. Evin içinde salondan çıkıp mutfağa girmiş gibi oldu benim için, Galatasaray'dan Fiorentina'ya giderse değişen hiç birşey olmayacak kendi adıma.

Maggio gibi bir sağ beki oynatma ve kirala, Vanden Borre'yi Cenova'ya yolla. Bütün bunların yanında Tomas Ujfalusi ve Potenza gibi iki isim kadronda olsun ama sen yine de git sağ bek ara kendine. Eğer kendisi sağ açık için düşünülüyorsa Semioli ve Santana derim susarım. Ancak izlediklerine göre bu seneki sağ bek performansından etkilenmiş olmalılar, tamam kabul ediyoruz biz de etkilendik bu performanstan, daha kötüsü olamayacağını, yerine kim oynasa kabullenmemiz gerektiğini öğrendik.

Cihan Haspolatlı gibi bir ismi bile arattın be Sabri, daha ne denir ki sana ?

~

Bitirecektim ama şu Fiorentina'nın sağ çizgisini baştan sayayım dedim ileri ve geriyi. Hepsini yan yana görüp sonra düşünelim yanlarında Sabri nasıl olur.

- Potenza
- Ujfalusi
- Semioli
- Santana
- Waigo
- Vanden Borre (Kirada)
- Maggio (Kirada)

Hiç yorum yok:

  ©Artemio Franchi. Template by Dicas Blogger.

TOPO